Piet-Hein Peeters

Dagvoorzitter

Piet-Hein Peeters is journalist en werkt in het publieke domein veelvuldig als gespreksleider en dagvoorzitter. Hij ondersteunt sprekers waar nodig bij het helder neerzetten van hun verhaal en zoekt gedurende een bijeenkomst voortdurend naar een zinvol gesprek tussen de deskundigheid op het podium en de gezamenlijke rijke ervaring van de zaal. 

René ten Bos

Prof.dr. René ten Bos is hoogleraar filosofie aan de faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit. Tevens is hij columnist voor het Financieel Dagblad. Tot voor kort was hij Denker des Vaderlands. 

Willem Peter de Ridder

Dr. Willem Peter de Ridder is directeur van Futures Studies, een strategisch adviesbureau dat organisaties ondersteunt bij het verkennen van de toekomst en het formuleren van een toekomstbestendige strategie. Hij verzorgt keynotes op congressen en medewerkersbijeenkomsten, geeft strategieworkshops voor mt’s en doceert in executive programma’s van o.a. Erasmus Universiteit Rotterdam en TIAS. Onlangs verscheen zijn boek Winnen met kunstmatige intelligentie.

Hugo Mans

Hugo Mans werkt als financieel directeur bij de NS en heeft ruime ervaring opgedaan als opdrachtgever van grote veranderprogramma’s. Hij is auteur van boek Veranderprogramma’s die werken.

Katja Staartjes

Katja Staartjes is bergbeklimmer en gaf voor deze passie haar managementbaan op. Zij bereikte als eerste Nederlandse vrouw de top van de Mount Everest, leidde een aantal expedities en maakte een voetreis van 2000 kilometer door de Himalaya. Katja vertaalt haar ervaringen naar de praktijk in organisaties op gebied van leiderschap en teamwork. Zij is spreker, auteur en werkt als trainer/coach. Onlangs verscheen haar boek Topteams - Samen bergen verzetten

Jean-Pierre Thomassen

Dr. Jean-Pierre Thomassen is voorzitter van de stichting Service Excellence. Daarnaast is hij docent verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen, Hotelschool Den Haag en de Erasmus Universiteit. Verder geeft hij lezingen en ondersteunt hij organisaties in de omslag naar Service Excellence. Zijn nieuwste boek heet Service Excellence

Astrid van Dijk

Astrid van Dijk is adviseur bij Common Eye en begeleidt en evalueert complexe samenwerkingsvraagstukken. Zij kent het werken aan-, voor- en met kwaliteit vanuit zorg overstijgende samenwerkingen en vanuit haar eerdere werkzaamheden in de zorgsector.

Martin van Staveren 

Dr. ir. Martin van Staveren MBA staat voor ERG anders omgaan met onzekerheden: Expliciet, Realistisch en Gestructureerd. Hij adviseert hierover vanuit risicobureau VSRM en doceert in executive opleidingen van onder andere Nyenrode Business Universiteit en Universiteit Twente. Martin schreef de boeken Risicogestuurd werken in de praktijk en Risicoleiderschap: Doelgericht omgaan met onzekerheden

Fred Vahlkamp  

Fred Vahlkamp staat aan de basis van ManualMaster, Certifeye en deBankvanNoppes. Hij is een bevlogen spreker die al ruim 27 jaar actief is op het gebied van kwaliteitsmanagement. Samen met zijn compagnon startte hij zijn eerste onderneming vooral om vrij te zijn. Vrij van regels en toezicht. Is het een paradox dat juist zijn bedrijf zich erop richt om regels en instructies vast te leggen en zichtbaar te maken in organisaties?  

Dick Hortensius  

Dick Hortensius is senior-consultant managementsystemen, NEN.
Begeleider van internationale projecten op het gebied van normen voor managementsystemen en verwante onderwerpen. Docent en trainer bij NEN en medeauteur van een reeks praktijkgidsen op dit vakgebied. Secretaris van de ISO-werkgroep die werkt aan de aanpassing van de High Level Structure.  

maak kennis met joakim
 maak kennis met joakim