Inge Diepman

Dagvoorzitter

Inge Diepman was jarenlang één van de gezichten van het dagelijkse actualiteitenprogramma B & W. Ook presenteerde zij televisieprogramma’s als het Zwarte Schaap en Herexamen. Door haar brede kennis en professionaliteit is Inge Diepman een veelgevraagd dagvoorzitter en discussieleidster. Haar stijl is te omschrijven als ‘inhoud in humor verpakt’.

Bob de Wit

Prof. dr. Bob de Wit is hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit en honorary professor aan de Maastricht School of Management. Voorheen heeft hij twaalf jaar strategisch management gedoceerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij ook is gepromoveerd. Hij is oprichter en directeur van De Wit & Meyer Strategy Works, gespecialiseerd in strategieontwikkeling, onderzoek en consulting. Hij schreef talloze publicaties en boeken, waaronder Strategy; Proces, Content en Context en Strategy Synthesis. Bob heeft een eigen podcastserie (De Wereld van Morgen) en is een veelgevraagd spreker.

Martin van Staveren

Dr. ir. Martin van Staveren MBA staat voor anders omgaan met onzekerheden, risico’s en kwaliteit. Hij promoveerde op het proefschrift Risk, Innovation & Change. Vanuit risicobureau VSRM adviseert hij organisaties in diverse sectoren over vernieuwend en werkbaar risicomanagement. Ook is hij kerndocent aan de Executive Masteropleidingen Risicomanagement en Public management, Universiteit Twente. Hij is auteur van de boeken Risicogestuurd werken in de praktijk en het onlangs verschenen Risicoleiderschap.

Kees Ahaus

Prof. dr. ir. Kees Ahaus is per 1 april gestart bij Erasmus School of Health Policy & Management. Hij is sectieleider bij Health Services Management & Organisation (HSMO). Hij gaat zich in deze leerstoel richten op het regionaal samenwerken van zorgaanbieders. Hiervoor was hij jaren verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen. Kees is tevens hoofdredacteur van het tijdschrift KiZ.

Ynzo van Zanten

Ynzo van Zanten is Choco Evangelist bij Tony’s Chocolonely. Vanaf het begin was hij betrokken bij het verhaal van Tony’s. Hij verspreidt het verhaal van de chocolademakers met een missie; de chocoladewereld 100% slaafvrij maken. Hij is ook econoom, ondernemer en initiatiefnemer van Green Inc. en geeft les aan de Hogeschool van Amsterdam.

Danielle Braun

Dr. Danielle Braun is corporate antropoloog en chief van de Academie voor Organisatiecultuur. Spreker en auteur van het Managementboek van het Jaar 2016 De Corporate Tribe, Da's gek en het onlangs verschenen Building Tribes. Danielle stond 25 jaar met haar voeten in de corporate klei als manager/ bestuurder. Ze reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en leiders sterk te maken. Ze is expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap en maakt organisaties graag klaar voor verandering. Haar motto: ‘Een mens is niet los verkrijgbaar’. 

Bernadette van Pampus

Bernadette van Pampus is zelfstandig adviseur bij BVP Organisatieadvies en gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement. Zij werkt voor zowel profit- als non profit-organistaies. Haar expertise ligt op het terrein van diverse ISO normen, maar vooral de ISO 9001 norm. Zij adviseert organisaties over het implementeren van de eisen uit de ISO normen. Naast advisering ontwikkelt en verzorgt ze trainingen, coach zij kwaliteitsmanagers en is bovendien auditor. 

Rianca Evers

Rianca Evers-den Ouden is organisatieadviseur en auteur van het boek Samensturing, organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid. Zij zet zich in voor het creëren van gelijkwaardigheid en wederkerigheid tussen organisatielagen (management en medewerkers) met als resultaat bevlogen medewerkers, effectieve teams, waardevolle en inspirerende leiders en succesvolle organisaties. Vanuit een inspirerende visie en altijd verbonden met de mensen om wie het gaat, brengt zij deze duurzame en universele veranderprincipes met passie in de praktijk waar ze ook komt. 

 

Esther Zijl

Esther Zijl is een energieke, creatieve verbinder die lef en gezond verstand in een juiste dosis combineert, met focus op blijvend ontwikkelen. Zij doet en denkt als bestuurder van een middelgrote kinderopvangorganisatie, Forte Kinderopvang, buiten de kaders maar altijd vanuit de verbindende gedachte.

Pieter Wolswinkel

Pieter Wolswinkel is procesverbeteraar bij BPM Consult. Samen met medewerkers ontdekt hij hoe de werkprocessen lopen en waar verbetering mogelijk is. Hij ziet het als zijn uitdaging om de ervaring van de verschillende medewerkers samen te brengen en te komen tot één beeld, één proces. Om vervolgens samen de met de organisatie de gewenste procesverbetering te realiseren. 

 

congresregistratie
 congresregistratie